Henny is een echte creabea

“Henny is een echte creabea en van alle markten thuis. Niet alleen kan ze goed les geven, ook bezit ze over een engelen geduld. Als iets je niet lukt, legt zij het nogmaals uit en doet zij het nog eens voor, net zolang je het zelf kunt. Mede dankzij Henny en haar naaiatelier heb ik weten te bereiken waar ik nu sta. Ik raad het daarom zeker aan naailessen in Henny’s naaiatelier te volgen.”Met vriendelijke groet / Kind Regards,

Melissa Oehlers

Couturier
GHIMELLS

T

Laatste berichten

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten