Kledingreparaties

Kledingreparaties, nieuw in Barendrecht

Niets is vervelender dan wanneer u uw favoriete kledingstuk aantrekt en daar de rits van kapot trekt. Vaak wordt deze broek, rok of jurk weer teruggehangen in de kast om steeds opnieuw teruggevonden te worden,nog altijd stuk. En dat is toch zonde van uw lievelingsbroek, rok of jurk.

Maar nu is er een oplossing voor deze vaak voorkomende problemen. Wanneer u uw kledingstuk naar mij toebrengt, dan kunt u er zeker van zijn dat ik het vakkundig zal herstellen. De meest voorkomende kledingreparaties zijn:

  • Nieuwe rits in broek, rok of jurk
  • Broek, rok of jurk korter of langer maken
  • Broek, rok of jurk nauwer of wijder maken
  • Nieuw elastiek in broek of rok
  • Mouwen van colbert of mantel inkorten

Gordijnen
Gordijnen vallen ook onder de reparaties. U wilt bijv. uw prachtige gordijnen meenemen naar een nieuwe woning of verplaatsen naar een nieuwe ruimte en u komt er dan achter dat deze niet meer passen. Ik zorg ervoor dat uw gordijnen weer netjes op maat gemaakt worden. Ook voor nieuwe gordijnen, kussens, vouwgordijnen e.d. bent u bij mij op het juiste adres.

Babykamers
Reparaties van o.a. wiegen, stootkussens, hemeltjes e.d.

Prijzen kledingreparaties

Nieuwe rits v.a.€ 10,00
Korter: omslag v.a.€ 11,50
Split v.a.€ 11,50
Stikzoom v.a.€ 10,00
Zoomen v.a.€ 10,00
Met stootband€ 11,50
Pijpen smaller v.a.€ 17,50
Mouwen korter v.a.€ 15,00
Lengte korter v.a.€ 18,50
Lengte korter of langer v.a.€ 20,00
Mouwen korter v.a.€ 15,00
Nieuwe rits€ 10,00
Korter / langer v.a.€ 10,00
Met voering€ 5,00
Band innemen v.a.€ 13,50
Nieuwe rits v.a.€ 20,00
Mouwen korter v.a.€ 15,00
Ingestikte plooien per mtr€ 12,50
Tunnel per mtr€ 7,00
Zijkant per mtr€ 2,00
Plooien per mtr€ 12,50
Korter per mtr€ 6,00

Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen per telefoon en e-mail.
Ook ’s avonds en in het weekend.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten