Naailes voor kinderen vanaf 8 jaar

Vind je het ook zo leuk om je eigen kleding te maken of je kleding op te pimpen en te leren hoe je met een naaimachine om moet gaan wij werken met patronen uit de KNIPPIE kom dan op dinsdagmiddag of donderdagmiddag naar Barendrecht Ieder kind heeft zijn eigen naaimachine.

KINDEROPLEIDING

De kinderen leren eerst met een naaimachine omgaan zonder draad op een lijn stikken
Dan gaan we een speldenkussen maken
Dan gaan we een patroon uit zoeken wat ze willen maken
Dus echt een patroon overtrekken uit de Knippie
De kinderen brengen zelf de stof mee en eigen naaigerei zoals garen, schaar, spelden enz.
Dan gaan we het werkje in elkaar zetten

De groep is maximaal 4 kinderen
Het lesgeld is € 55,00 per maand en eenmalig € 25,00 inschrijfkosten

  • dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30
  • donderdagmiddag van 16.00 tot 17.30

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten