Naailes volwassenen

De naailessen zijn voor beginners en gevorderden. Ik geef les aan volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Zelf je eigen kleding maken of vermaken of accessoires voor het interieur.

Gezellig in een groepje van max 5 personen iets maken. Iedereen kan op zijn eigen niveau instromen en mijn begeleiding is hierop gericht en individueel.

De lessen duren 2 uur per week en kosten € 55,00 per maand en eenmalig € 25,00 inschrijfgeld. De lessen worden gegeven op:

  • Maandagavond         van 19.00 tot 21.00 uur
  • Dinsdagmiddag        van 13.00 tot 15.00 uur
  • Dinsdagavond           van 19.00 tot 21.00 uur
  • Woensdagmorgen   van 10.30 tot 12.30 uur
  • Donderdagmorgen  van 10.30 tot 12.30 uur
  • Donderdagmiddag   van 13.00 tot 15.00 uur

De lessen gaan door bij min. 3 cursisten. Evt. andere dagen in overleg.

Elke maand is er het modeblad Knip en Knippie waar we de patronen uit halen.
Voor iedereen een eigen naaimachine beschikbaar, je mag ook gebruik maken van de lockmachine en coverlock. Maar wil je je eigen naaimachine meenemen mag dat ook.
Er zijn fournituren zoals patroonpapier, spelden, garen, ritsen enz. te koop in de lesruimte.

Naai Café

Heb je allerlei creatieve ideeën, maar zelf geen naaimachine?
Of wil je zelf leren hoe je je broek korter maakt of een gescheurde naad repareert of een
kapotte rits vervangt?

Dat kan nu bij Henny onder het genot van een kopje koffie of thee, je eigen creativiteit ontwikkeld en tips & trucs kan delen met anderen.

Dat maakt naaien niet alleen een leuke hobby, maar ook een gezellige aangelegenheid.
Iedereen is welkom, wel of geen ervaring, jong en oud.

Je betaalt € 10,00 per uur, hiervoor krijg je professionele hulp bij je werk, een naaimachine en een kopje thee of koffie.

Het naaicafe is open op de tijden en dagen van de naailes…
Maar eerst even contact opnemen of er plaats is.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten