Verkoop

Fournituren

Met de Rotterdampas 10 % korting op fournituren
Zoals: spelden, naalden, centimeters, scharen, knopen, ritsen, garen, biasband, kant, band, koord maar ook alles voor de (vouw)gordijnen

Tilda

Stoffen, boekjes, stickers, poppen enz.

Stoffen, handwerk en quilt / patchwork o.a. clover

Vlieseline, vilt, wolvilt, div. katoen, borduurzijde, stramien, quilt / tassenmallen enz.

Hobbymaterialen

Zoals: kralen, foamklei, kaarten, scrabboeken, maskers, verf, zeepjes, lijm enz.

Poppenhuis

Alles van HOUSEWORKS en BRIGHT DELIGHTS, DUTCHDOLLS HOUSE Poppenhuizen, deuren, ramen, steentjes, behang, lampen, plantjes, glaswerk, vazenmeubels, enz.

Hoooked zpaggetti of ribbonxl

Dit is een soort wol uit de textielindustrie waar o.a. tassen, vasen, kussens enz. gemaakt word vele kleuren op voorraad. De prijs is 9,00

Decopatch

Dit is speciaal papier wat op elke ondergrond geplakt kan worden. Er zijn ook papier-maché dieren, doosjes enz. te koop maar het kan ook op hout, ijzer, glas enz. Denk maar eens aan een oud tafeltje of kastje.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Sluiten